Jandarmii din județ sărbătoresc Ziua Naţională a României

 

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, jandarmii constănţeni vor participa în data de 1 decembrie a.c. la ceremoniile militare şi religioase organizate cu acest prilej în judeţul Constanţa.

Astfel, 100 de jandarmi, 15 autospeciale, dar şi câini de serviciu vor defila alături de celelalte forţe, la festivităţile ce se vor desfăşura în municipiul Constanţa.

Totodată, peste 130 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale vor asigura măsurile de ordine publică la defilarea organizată în mun. Constanţa, în timp ce jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a ceremoniilor organizate la Mangalia, Năvodari, Medgidia, Cernavodă şi la Monumentul Eroilor situat în Cimitirul Central din Constanţa

Jandarmii recomandă participanţilor să adopte un comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.

Cetăţenii pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*