Unele dintre cele mai bune voci ale României, în Tărâmul Magic!

Duminică, 24 decembrie, sunteţi invitaţi din nou în Tărâmul Magic, tot de la ora 18.00. De această dată, pe scena Castelului Fermecat va urca Mihai Trăistariu, încă cea mai bună voce masculină din ţara noastră, şi talentaţii săi elevi de la şcoala de canto eMenTi STAR ACADEMY. Proaspătul semifinalist Eurovision România 2018, care încă deţine recordul de cel mai mare punctaj obţinut de România în finala Eurovision (172 de puncte – melodia „Tornero“), ne promite un Crăciun de neuitat.

Spectacolele vor continua pe scena Castelului Fermecat şi luni, 25 decembrie a.c., între orele 18.00 şi 20.00.

Nu uitaţi, până pe 14 ianuarie 2018, în fiecare zi, în intervalul orar 11.00 – 21.00, Atelierul de Magie, Atelierul de Jucării, Atelierul Pinguinilor Muzicali, Căsuţa Hobbiţilor şi Ambasada lui Moş Crăciun sunt gazdele mai multor cursuri. Programul și detalii despre acestea sunt disponibile pe site-ul www.festivaluliernii.ro.

În plus, toţi constănţenii sunt aşteptaţi la Ambasada lui Moş Crăciun din Tărâmul Magic dacă vor să dăruiască micuţilor din centrele de plasament cadouri, pentru ca Sărbătorile să aibă aceeaşi culoare pentru toţi, aceea a bucuriei!

Festivalul Iernii 2017 – Tărâmul Magic al Crăciunului este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanţa şi organizat de Asociația Culturală Teatrelia, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ şi Inspectoratului de Poliţie al Municipiului Constanţa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*