29 martie 2024

Un bărbat din Mangalia a fost găsit decedat în camera sa aflată în căminul CMZ

 

Joi, seara, în jurul orei 18.30, o locatară a Căminului CMZ Mangalia a sunat la 112 având suspiciunea că vecinul său, care nu mai fusese văzut de mai bine de o săptămână, ar fi decedat în casă. Ceea ce i-a întârit femeii ideea că s-a întâmplat ceva cu bărbatul care locuia lângă ușa sa a fost faptul că de câteva zile dinspre locuință venea un miros puternic, înțepător, asemănător unui cadavru aflat în putrefacție.

La fața locului, au sosit polițiști de la Națională și Locală, cinci pompieri și un echipaj de la Ambulanță. Pompierii au spart ușa camerei, din păcate, persoana în cauză fiind găsită între holul de la intrare și dormitor prăbușită la pământ, ghemuită, vânătă la față.

Bărbatul, care, cel mai probabil, a suferit un infarct, se numea Nicolae Ghioc, în vârstă de 63 de ani, și se pensionase de câțiva ani de la Șantierul Militar Mangalia.

”Nu l-am mai văzut pe vecinul de 10 zile, dar credeam că a plecat la țară, la rude, așa cum s-a întâmplat și Crăciunul trecut. Am început să mă îngrijorez când am sesizat mirosul care persista pe hol, dar și când doi prieteni ai lui mi-au spus că l-au sunat în repetate rânduri, fără să li se răspundă la telefon. Din păcate, suspiciunile noastre s-au adeverit, vecinul nostru murind singur în casă, seara, cred, deoarece în cameră lumina era aprinsă. Îmi pare nespus de rău, deoarece era un om extraordinar de bun, sociabil, liniștit cu care ne înțelegeam foarte bine. Știam că suferă de diabet, dar alte probleme de sănătate nu credeam să aibă”, ne-a povestit vecina bărbatului găsit fără suflare.

Cadavrul a fost ridicat de angajații unei firme de pompe funebre, fiind transportat la Morga Spitalului Municipal Mangalia, unde va fi supus necropsiei pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului.