25 aprilie 2024

Polaris reia în această seară acțiunea deszăpezire și a suplimentat numărul utilajelor care vor interveni

Directorul punctului de lucru Mangalia al Societății Polaris, Florin Jianu a declarat pentru ”Ediția de Sud” că lucrările de degajare a drumurilor vor fi reluate în scurt timp. ”Începând cu orele 20:00, Polaris Mangalia, reîncepe acțiunea de deszăpezire pe străzile din oraș și stațiuni. Pentru ca timpul de degajare a zapezii de pe toate străzile să fie unul cât mai scurt, Polaris a decis suplimentarea numărului de utilaje. Astfel, începând cu orele 19:30-20:00, vor fi pe teren 6 autocompactoare cu lame, 3 împrăștietoare de material antiderapant (amestec nisip cu sare) dotate și ele cu lame, dar și 5 buldoexcavatoare și un telelift cu cupă.

Totodată, trotuarele centrale (care permit ca dimensiuni) vor fi curățate începând cu orele 19:00 cu ajutorul a 2 atv-uri utilitare cu lame. Această acțiune este preconizată a se finaliza până în ora 01:00, având în vedere suplimentarea numărului de utilaje.

Următoarea intervenție preconizez că va avea loc începând cu ora 05:00 dimineața, tot cu un număr mare de utilaje. De menționat ar fi și faptul că, la acțiunea ce va începe la ora 05:00, pe lângă utilajele menționate anterior, vor mai fi în plus 2 utilitare mici pentru trotuare, dar și echipe de muncitori dotați cu mături, lopeți și sare”, a precizat Florin Jianu.

Trebuie spus faptul că astăzi, pe durata întregii zile, acțiunile Polaris au fost mult îngreunate de viscol care a spulberat zăpada, astfel dându-se impresia că drumurile nu au fost deloc curățate.

1 thought on “Polaris reia în această seară acțiunea deszăpezire și a suplimentat numărul utilajelor care vor interveni

Comments are closed.