19 aprilie 2024

Daruri de sărbători pentru trei familii nevoiașe din Mangalia, oferite de tinerii liberali

Organizația de Tineret a Partidului Liberal, filiala Mangalia, a oferit, astăzi, alimente și haine unor familii cu posibilități materiale extrem de reduse. Două dintre aceste familii locuiesc în Cartierul Coloniști, iar cea de a treia la blocurile din zona Barăci.

Pachete cu rechizite, cozonaci, făină, dulciuri, ulei, zahăr, ouă, sucuri, lapte, cartofi și multe altele, precum și haine necesare celor mici au fost împărțite unei mame cu patru micuți, ce locuiesc într-o casă insalubră, de la marginea orașului. Aceleași daruri le-au primit și un copil și bunica ce îl crește, cei doi locuind într-o căsuță închiriată. Bunica are o pensie de numai 580 de lei, din care achită și chiria locuinței și utilitățile. Un tată ce își crește, singur, copiii, într-un apartament din zona Barăcilor, a beneficiat, la rândul său, de ajutoarele aduse de tinerii liberali din Mangalia.

“Prin această acțiune am dorit să fim alături de unele dintre cele mai greu încercate familii din Mangalia, care, în pragul Sărbătorilor Pascale, nu ar fi avut ce pune pe masă. Vom continua să organizăm, și pe viitor, astfel de acțiuni, în sprijinul cărora suntem siguri că ni se vor alătura tot mai mulți cetățeni ai orașului”, ne-a declarat Iulian Nicu, președintele tinerilor liberali din Mangalia.