28 martie 2024

De Sfintele Paști, conducerea PRM Mangalia a alinat suferința oamenilor nevoiași și celor fără adăpost, oferindu-le pachete cu alimente

Conducerea filialei Mangalia a Partidului România Mare reprezentată de către președintele Florin Carabaș și de către vicepreședintele Alexandru Ionescu, împreună cu ceilalți membri ai formațiunii, au derulat o acțiune umanitară cu prilejul Sfintelor Sărbători Pascale.

Liderul PRM a declarat pentru „Ediția de Sud” că acțiunea a constat în împărțirea a 40 de pachete cu alimente persoanelor fără adăpost, dar și celor cu posibilități financiare foarte reduse din cartierele Oituz, 1 Decembrie 1918, Piața Veche, Sirenei etc.. ”Oamenii au primit pilaf cu ceafă de porc, salată, cozonac și ouă roșii. Sper ca prin gestul pe care l-am făcut cu colegii mei am dus zâmbetul și puțină alinare celor năpăstuiți de soartă în aceste zile de Sfântă Sărbătoare.”

O acțiune similară a fost derulată recent tot de către membrii PRM Mangalia la Căminul de Bătrâni, cărora le-au fost oferite dulciuri. De altfel, și acest ajutor de Paști era, inițial, îndreptat tot către Căminul de Bătrâni, numai că nu s-a mai primit aprobare din partea conducerii.

De asemenea, Căminul de Bătrâni s-a dovedit o ”ușă închisă” și pentru o fundație din Germania care venise cu foarte multe ajutoare (alimente, haine, produse de igienă etc.) pentru vârstnici. Dar cum conducerea a refuzat fotografierea/filmarea acțiunii, proiectul a fost anulat, întrucât cei care donează din Germania vor o justificare pentru banii sau bunurile oferite.