29 martie 2024

Primăria Pecineaga a finalizat prima etapă de modernizare a zonei. De Rusalii, este programată sărbătoarea comunei

Primăria Pecineaga a încheiat prima etapă a proiectului de înfrumuseţare a comunei. Edilul Niculae Stan ne-a declarat că lucrările au constat în reamenajarea centrului comunei prin amenajare de parcări, montare pavele şi borduri, plantare flori şi, nu în ultimul rând, curăţenie generală. „În perioada imediat următoare, lucrările vor continua cu tronsonul al II-lea ce se va întinde până la şcoală, apoi cu tronsonul al III-lea, până la ICIL. De asemenea, vom relua lucrările de asfaltare pe străzile Mihail Sadoveanu, Aleea Muşcatei şi strada Eternităţii care duce către cimitir. Paralel, am reamenajat parcul comunei, unde s-a făcut curăţenie, s-a arat şi semănat trifoi.

În prima zi de Rusalii, vom sărbători, ca în fiecare an, Ziua Comunei Pecineaga, eveniment ce se va organiza pe stadion, unde sperăm ca publicul numeros pe care îl aşteptăm să se bucure de programul artistic variat pe care îl pregătim”, a spus primarul comunei Pecineaga, Niculae Stan.

Recent, Consiliul Local Pecineaga s-a întrunit în şedinţă ordinară. Printre proiectele de pe ordinea de zi s-au aflat decontarea pentru lunile ianuarie şi februarie a cheltuielilor cu naveta a cadrelor didactice şi personalului auxiliar din învăţământ, aprobarea actului adiţional cu valabilitate 12 luni a contractului cu societatea care se ocupă de salubrizarea comunei, cât şi schimbarea preşedintelui de şedinţă a Consiliului Local.

1 thought on “Primăria Pecineaga a finalizat prima etapă de modernizare a zonei. De Rusalii, este programată sărbătoarea comunei

  1. Nu florile sunt importante,si curatenia ar trebui,ca sunt altele mai importante,sut oameni care dupa o ploaie nu mai pot iesi la sosea de noroi,in loc sa se dea bani pe flori ar trebui aruncate macar 10 pietre pe strazile acelea care nu se poate trece cand ploua,si aceasta problema e de ani de zile,cum au pus 2 flori hop poza si reclama ,sa se faca reclama si la acei oameni care sunt blocati cand ploua

Comments are closed.