25 aprilie 2024

Poftiți la spectacol cu… Nea Marin și vedetele emisiunii „Poftiți pe la noi”!

Asociația Umanitară Solidarity Children va invită duminică, 13 mai, la orele 17:00 în sala de spectacole a Casei de Cultura Mangalia să luați parte la cea de a treia ediție a spectacolului umanitar „Daruri și Destine”. Scopul acestui spectacol umanitar este strangerea de fonduri pentru continuarea campaniei umanitare „Dăruim Zambete Sanatoase Copiilor ,” începuta in anul 2017 și care consta in consultatii si tratamente stomatologice gratuite pentru copiii nevoiasi din Mangalia si localitatile limitrofe.

Vor urca pe scena atat interpreti si dansatori care au mai evoluat in spectacolele organizate de asociație, dar si nume noi, pentru ca de fiecare data ne dorim sa promovam talentele, mai ales cele din Mangalia. Dar in acest spectacol veti avea parte si de surprize, invitati de seama in acest spectacol vor fi Nea Marin si vedetele de la emisiunea „Poftiti pe la noi”. INTRAREA la acest spectacol va fi de 15 lei DONATIE MIMIMA !

Vor urca pe scenă Nea Marin si vedetele de la emisiunea „Poftiti pe la noi”, Liliana Cornila-Licor ; Rodica Nicoleta Stoian ; Claudia Andas; Doina Muntean; Geanyna Pițu și Formația Potpuriu ; Roxana Cozma; Georgeta Baloiu; Liliana Enache; Andreea Mara Berechet; Ioana Lucya Berechet; Dumitru Claudia; Pitzu Florin; Remus Colcer; Gaia & Loredana; Ansamblul de dansuri populare „Zestrea Callatiana Junior”, instructor Slagiana Vesici; Trupa Cha Cha Girls (Salsa Mi Vida Dance School), coregrafi Roxy Leila și Delia Balan.

Partenerii acestui eveniment sunt: Primaria Municipiului Mangalia si Directia de Cultura si Sport Mangalia. Parteneri media: Editia de Sud, Mangalia Online; Mangalia TV; Litoral TV ; Marcel Almajanu Photography.