24 aprilie 2024

O femeie din cartierul 1 Decembrie 1918, terorizată de un consumator de droguri! „Îţi scot dinţii şi unghiile cu patentul!”

În urmă cu o oră, o femeie, ce deţine un magazin de haine aflat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, a sesizat Poliţia Naţională la 112 după ce a fost agresată de un bărbat ce părea a fi sub influenţa substanţelor interzise.

La faţa locului, a ajuns un echipaj de la Poliţia Naţională care l-a ridicat pe bărbatul violent. Oamenii legii au spus că acesta va fi transportat la Palazu Mare, unitate medicală unde nu va ţinut mult timp, astfel că Emrah se va întoarce din nou pe stradă. Nu este prima dată când poliţiştii sunt sesizaţi cu privire la comportamentul lui Emrah care de ani buni terorizează întreg cartierul. Mai toate vânzătoarele din zonă se plâng că le agresează fizic, că le ameninţă, cerându-le bani. Şi copiii care vin de la şcoală sunt acostaţi de acest individ periculos, unii dintre micuţi fiind chiar loviţi.

Iată, ce ne-a povestit femeia care a sesizat pentru a doua oară Poliţia în legătură cu temutul Emrah: „Astăzi, la 10.45, am sunat la 112.  Am intrat în alimentara de pe 1 Decembrie din staţia de microbuze mai mult de frică, pentru că mă ameninţa acest Emrah că dacă nu îi dau 1 leu, nu mai ies din alimentară. Cu un minut înainte, se certa cu doamna de la ziare pentru acelaşi motiv. Aşteptând Poliţia, în timp ce vânzătoarele din alimentară mi-au oferit un pahar cu apă, a intrat o doamnă plângând şi tremurând că a fost pălmuită de un individ, pentru că  nu i-a dat un leu… Emrah acesta stă în zona bulevardului 1 Decembrie şi ne terorizează de multă vreme. Toată zona este speriată de el. Vin părinţi, bunici şi se plâng că le este frică copiilor să vină singuri de la şcoală. Copiii sunt abordaţi de acesta, le cere bani şi dacă nu primeşte îi ameninţă sau chiar îi loveşte! Am mai sesizat o dată Poliţia, pentru că stătea în faţa magazinului meu şi m-a ameninţat că „îmi scoate dinţii şi unghiile cu patentul”! L-au ţinut închis o perioadă, dar a apărut din nou pe stradă. Cum să mă apăr eu şi fetiţa mea?”, a declarat speriată L.P din Mangalia.

De altfel, întreaga zonă este frecventată de multe persoane consumatoare de substanţe interzise. Tinerii se droghează în scările blocurilor, fiind văzuţi în transă de către locatari cărora le este teamă să mai vină acasă.

La fel de grav este faptul că la Mangalia se comercializează în mai multe cartiere şi chiar în prreajma unităţilor de învăţământ pliculeţe şi ţigări numite de comercianţi „stimulente”, numai că, din păcate, măsurile împotriva lor întârzie să apară.

La Mangalia, toată lumea ştie ce se petrece, dar nimeni nu suflă o vorbă, nimeni nu face ceva pentru eradicarea acestui fenomen care a luat din ce în ce mai mult amploare.

În urmă cu câteva zile, un reportaj despre consumatorii de droguri din Mangalia a fost prezentat şi de către o televiziune naţională. Fără efect, însă!