19 aprilie 2024

Individul drogat, care terorizează cartierul 1 Decembrie, este liber! Nu se știe de ce, dar oamenii legii nu l-au mai dus la Palazu Mare!

Doar câteva ceasuri a fost reținut Emrah, individul drogat, care de mai multe luni, seamănă spaimă în rândul cetățenilor care locuiesc în zona 1 Decembrie 1918. Deși, inițial, echipajul de Poliție care a venit în urma solicitării declara că individul periculos va fi internat la Spitalul Palazu Mare, acest lucru nu s-a întâmplat. Revoltați, cetățeni au sunat din nou, în urmă cu câteva minute, la 112, așteptând venirea unui nou echipaj de Poliție.

Astfel, Emrah, care obișnuiește să amenințe și să lovească inclusiv copii, dacă nu primește banii pe care îi cere, se află liber pe stradă, putând nestingherit să-și continuie pornirile bolnave cauzate de substanțele interzise pe care le comsumă.

Reamintim faptul că astăzi, în jurul prânzului, o femeie a fost amenințată, iar o alta lovită de acest individ agresiv.  1 Decembrie 1918 se află printre cartierele unde consumul de droguri este frecvent, tinerii consumând substanțele interzise în scările blocurilor.

De asemenea, aceleași obiceiuri se petrec și pe strada Portului, unde mai mulți tineri au fost filmați în transă după ce au consumat droguri. Imaginile au fost prezentate și de către o televiziune națională.

Cu toate acestea, fenomenul drogurilor la Mangalia, deși extins și de o gravitate foarte mare, este tolerat de către autorități, deoarece altfel nu se explică de ce nu sunt luate măsuri pentru eradicarea lui. Atât elevii, cât și cadrele didactice din Mangalia spun că drogurile se vând în perimetrul instituțiilor de învățământ și chiar în incintă și nu de puține ori au fost chemate Ambulanțele pentru a transporta la spital tineri aflați în sevraj.

Subiect dureros de real, dar tratat cu indiferență de către cei care ar trebui să-l combată!