27 aprilie 2024

Conducerea PRM Mangalia a oferit dulciuri copiilor de ziua lor

Președintele PRM Mangalia, Florin Carabaș, în colaborare cu filiala ”România Mare” din zona 2 Mai – Vama Veche, condusă de către Nicolae Chiriac și Partidul Noua Dreaptă, reprezentat de către Ionuț Andrei Pricop au organizat, astăzi, o nouă acțiune pentru comunitatea locală.
Astfel, reprezentanții PRM și partenerii lor au dorit să marcheze 1 Iunie, Ziua Copiilor, prin oferirea celor mici, dar și adulților de daruri dulci, tablete de ciocolată, mai exact.
Liderul PRM, Florin Carabaș ne-a declarat că acțiunea s-a derulat în mai multe zone din oraș printre care Rozelor, Portului, 1 Decembrie, Albatros, Sirenei, cât și la căminele șantierului, C 2, C3, C4, C6 etc. Alte 300 de tablete de ciocolată au ajuns la copiii de la Centrele de Plasament din Eforie și Constanța. ”Ne-am bucurat să aducem zâmbetul pe fețele copiilor, dar nu numai. Am fost plăcut surprins să constat că PRM și-a păstrat mulți simpatizanți. Pe Sirenei și Rozelor, doi dinte cetățenii cu care m-am întâlnit m-au condus acasă la dumnealor și mi-au arătat fie calendare, fie cărți cu autograf scrise și semnate de către Corneliu Vadim Tudor pe care și le-a lansat și la Mangalia. Acțiuni similare, am desfășurat de Florii și de Paște la Căminul de Bătrâni și în zonele defavorizate ale orașului, unde am oferit alimente. Nu ne vom opri aici, vom organiza în continuare acțiuni pentru semenii noștri care au nevoie de sprijin”, a precizat liderul PRM Mangalia, Florin Carabaș.