Șoferi din sudul litoralului, prinși beți la volan sau fără carnete de conducere

La data de 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Mangalia, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din localitatea 2 Mai, județul Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul autoturismului a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Dulcești, județul Constanța, care a condus un autoturism în localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii constănțeni au condus persoanele în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*