23 aprilie 2024

Plaja de la Tuzla, gazda celei de a doua ediții a Festivalului Dakini!

În perioada 27 iunie-1 iulie, pe plaja Tuzla va avea loc cea de a doua ediție a Festivalului Dakini, eveniment de anvergură internațională, ce va aduce laolaltă, și anul acesta, muzica chill, psy-trance și micro-house, dansul. Peste 100 DJ, speakeri și artiști celebri, workshop-uri și cel mai mare „yoga village” din această zonă a Europei (ce va avea numai puțin de 15 hectare), vor confirma faptul că Festivalul Dakini înseamnă libertate, diversitate, toleranță, conexiune, magie, armonie.

Plaja de la Tuzla va fi locul în care se vor aduna zeci de mii de oameni veniți din întreaga lume să trăiască o experiență unică la malul Mării Negre. 120 de artiști vor urca pe scenele Chill/Live (Gaudi AllStars Orchestra Live, Prem Joshua Band Live, Ott. Live, Aes Dana Live, Solar Fields), Psy Trance (Ace Ventura, Alpha Portal, Astrix, Emok, Sideform, Tsubi), Micro (Ada Khaled, Matei Tulbure, Paul Agripa, Petre Inspirescu).

“Când spui Dakini, spui libertate, aventură, muzică bună și prietenie! Dakini revine pe malurile minunate ale Mării Negre, pe plaja pitorească de la Tuzla, unde dorim să construim un ținut de basm, în care să te pierzi în muzică, dans, meditație și liniște sufletească. Între 27 iunie și 1 iulie poți fi și tu parte a acestei experiențe!”, afirmă organizatorii evenimentului de la Tuzla.

Mai multe amănunte despre line-up-ul acestui an, dar și posibilitatea de a vă achiziționa bilete pentru Dakini 2018 – Tuzla, puteți găsi pe dakinifestival.com.