Au început „bătăile“ electorale: tânăr agresat pentru că împărţea fluturaşi

A început campania „murdară“ la Mangalia. În urmă cu câteva zile, un tânăr din localitate, ce împărţea „fluturaşi“, în care erau arătate cheltuielile făcute de Mihai Claudiu Tusac pentru „distracţia“ de 1 Mai, a fost agresat de mai mulţi indivizi.

„Există o reclamaţie înregistrată la noi, la Poliţia Mangalia, prin care tânărul afirmă că a fost lovit de Florinel Roşcăneanu, zis Piciu, precum şi de o altă persoană, pe care, în acel moment nu a recunoscut-o. Evenimentul a avut loc într-o scară dintr-un bloc de pe strada Sirenei. În prezent efectuăm cercetări pentru loviri şi alte violenţe, urmând să îl identificăm şi pe cel de-al doilea vinovat“, ne-a declarat comisar şef Nicolae Pescaru, şeful Poliţiei Mangalia.

Vicepreşedintele PDL Mangalia, Paul Foleanu, condamnă orice manifestare violentă în campania electorală: „Dacă pentru un lucru atât de inofensiv ca acela de a împărţi nişte fluturaşi, în care erau dezvăluite cheltuielile enorme făcute de Tusac din bani publici pentru 1 Mai, un tânăr a fost bătut, nu se ştie până unde va escalada situaţia în plină campanie. Condamnăm astfel de gesturi şi sperăm ca poliţia să îşi facă datoria până la capăt, iar vinovaţii să plătească potrivit legii“.

5 Comments

  1. Ce mai topaie babele isterice imbracate i rosu precum c…..e cam scump platim distractia lor Nu le e rusine chiar deloc si la iarna iar vom tremura ca bulibasa va lasa primaria cheala .Multa lume redusa mintal daca va vota iar netrebnicul asta Doar pe blocuri sa te uiti sa vezi ce lucru de mantuiala a facut nefericitul cu mamelucii lui

  2. Golanii lui Tusac fac legea! Ce face Politia Locala? Doar patruleaza si maninca sute de milioane din banii publici?! Rusine! Jos gasca pesedista!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*