Vicepreședintele DMHI, accidentat mortal pe trecerea de pietoni!

Serviciul Ambulanță Mangalia a fost chemat, aseară, la locul unui accident petrecut pe strada Matei Basarab din localitate. Un bărbat de 62 de ani a fost lovit, pe trecerea de pietoni, de un autoturism Skoda, condus de un șofer de 41 de ani, ce s-a dovedit, ulterior, că avea o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a fost lovit de un alt autoturism. Transportat e urgență la Spitalul Mangalia, bărbatul accidentat a intrat în stop cardiorespirator. În cuda tuturor eforturilor făcute de medici, victima nu a mai putut fi salvată.

Surse din poliție afirmă că bărbatul accidentat este Paul Ilicenco, vicepreședintele DMHI Mangalia. Angajat al DMHI din 1981, Paul Ilicenco a ocupat, de-a lungul timpului, mai multe funcţii de conducere, printre care Şef de secţie în producţie, Şef serviciu Marketing, Director tehnic, Director marketing, Director de calitate. Din 2013 și până azi, Paul Ilicenco a deținut funcția de vicepreședinte al Daewoo Mangalia Heavy Industries.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*