19 aprilie 2024

RAJA a repornit pompele de apă după întreruperea energiei electrice la stația de pompare Palas din cauza variațiilor de tensiune

 

La Statia de Pompare Palas, la ora 11,20, a fost reluată alimentarea cu energie. Imediat, echipele RAJA de permanenta din cadrul statiei au facut toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor in conditii de siguranta, in vederea furnizarii apei catre abonatii afectati. Avand in vedere volumul mare de apa necesar pentru intrarea sistemului in presiunea necesara pomparii, numarul consumatorilor deserviti, dar si consumul specific din această perioadă, abonatii din cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Bratianu, Km 4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I s i Inel II vor avea apa cu presiuni normale in jurul orei 14,00.
Asiguram toti abonatii afectati ca lucratorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuitatii serviciului de alimentare cu apa la parametrii optimi, atata timp cat nu vor mai exista fluctuatii/intreruperi in alimentarea cu energie electrica.