19 martie 2024

Datorită unor lucrări pentru refacerea semnalizării rutiere și feroviare în zona pasajului Eforie Nord-Techirghiol, s-a dispus închiderea circulaţiei ruiere timp de 17 zile!

Vă aducem la cunoștință faptul că, în perioada următoare, Sucursala Regională CF Constanța va desfășura lucrări de reparații în zona trecerii la nivel, situată în Orașul Eforie Nord, la intersecția străzii 23 August (DJ 383 Eforie Nord-Techirghiol) cu linia c.f. Constanța-Mangalia, la km (c.f.) 238+190.

Lucrările constau în refacerea căii rutiere în pasaj prin înlocuirea datelor prefabricate existente și refacerea covorului asfaltic, înlocuirea materialelor de cale uzate (șine, traverse), scoaterea din cale a panourilor c.f. aferente liniei 815 Eforie Nord-Techirghiol, refacerea semnalizării rutiere și feroviare în zona pasajului.

Tehnologia de execuție a lucrărilor de reparație a trecerii la nivel impune întreruperea totală a circulației rutiere și feroviare, pe durata desfășurării acestora.

Având în vedere că porțiunea de drum pe care se vor desfășura lucrările este situată în intravilanul localității EFORIE şi este în administrația Consiliului Local al Orașului Eforie, conform răspunsului Consiliului Județean Constanța comunicat prin adresa nr. 31021/02.10.2018 a R.A.J.D.P Constanța, pentru efectuarea lucrărilor de reparație a trecerii la nivel de la km (c.f.) 238+190, Primaria Oraşului Eforie a emis acordul pentru închiderea totală a circulației rutiere pe strada 23 August, în zona trecerii la nivel, timp de 17 zile, începând din data de 20.10.2018 – ora 07:30, până la data de 05.11.2018 – ora 12:30.

Semnalizarea rutieră a porțiunii de drum închisă circulației rutiere va fi asigurată de executantul lucrării, S.C CONSAL TRADE S.R.L, Giurgiu.