20 aprilie 2024

Apel umanitar: Gabriela are nevoie de ajutorul nostru!

Prietena noastră, Gabriela Vicol, are nevoie de ajutorul tuturor celor care îi pot fi alături, în lupta sa cu o boală cumplită. Gabriela are imediată nevoie de radioterapie, dar Ministerul Sănătății nu alocă fonduri pentru singurul centru de radioterapie din județul Constanța.  Costurile, de aproximativ 20.000 de lei (640 de lei/ședința) sunt mult prea mari pentru posibilitățile Gabrielei, care trăiește dintr-un venit de 599 de lei/lună.

Gabriela este una dintre cele mai active militante pentru drepturile animalelor din Mangalia. Ea are douăzeci de animale în grijă – printre care și un motan paralizat – pe care își dorește, din tot sufletul, să le protejeze în continuare și pe care nu le poate abandona nici măcar pentru ședințele de radioterapie de la București.

„Nu a cerut și nu a primit niciodată niciun leu de la nimeni, a muncit mult, de cele mai multe ori a avut câte două servicii, pentru a putea să își întrețină animalele. Iar după ce a plătit impozite atâția ani, statul o condamna la moarte”, arată, pe Facebook, prietena lui Gabi, Irina Dragomir.

Pentru ședintele de radioterapie ale Gabrielei, puteți face o donație în contul:

RO90BTRLRONCRT0258749902
Beneficiar: Carmen Gabriela Vicol
Cu mențiunea: pentru radioterapie.