24 aprilie 2024

Voluntarii din Tuzla, răsplătiți pentru activitatea din acest an

Centrul pentru Tineret “Ion Creangă” din Tuzla a găzuit, recent, două evenimente culturale majore. Este vorba despre Gala Voluntariatului, ediția 2018, organizată chiar de Ziua Voluntarilor, pe 5 decembrie. Organizatorii evenimentului ne-au declarat că toți cei care, pe parcursul acestui an, s-au făcu remarcați în diferite domenii de activitate pe partea de voluntariat, au fost răsplătiți, în cadrul Galei, cu diplome de excelență: „Ne-am dorit ca, astfel, să arătăm tuturor persoanelor care și-au oferit din timpul lor, din știința lor sau au dăruit din propriile bunuri, pentru a veni în sprijinul semenilor lor mai puțin norocoși, sau care s-au făcut remarcate în cadrul activităților desfășurate la nivel comunitar, un pic din recunoștința noastră. Și pe această cale țin să le mulțumesc zecilor de persoane care se implică, zi de zi, în viața socio-culturală a comunei noastre, și care, prin activitatea lor dezinteresată, mențin vie ideea de voluntariat”, a declarat, pentru „Ediția de Sud” primarul comunei Tuzla, Taner Reșit.

La ediția de anul acesta al Galei, au fost nominalizați medici, preoți, psihologi, profesori, agenți comerciali și, nu în ultimul rând, echipa Centrului pentru Tineret, formată din copii și tineri voluntari.

Un alt eveniment organizat la Tuzla, în preajma sărbătorilor de iarnă, a fost “Magie și Sărbătoare de Sf. Nicolae”. Manifestarea a avut loc tot la Centrul pentru Tineret „Ion Creangă”. “Evenimentul este la cea de a doua ediție și a ținut mai bine de trei ore. Public din Tuzla, Constanța, Eforie și Mangalia a fost prezent, alături de artiștii invitați – Mihai Trăistariu și Vlad Codreanu – la un super show, ținut cu sala plină”, ne-a spus coordonatorul Centrului pentru Tineret „Ion Creangă” din Tuzla, Maria Damian Pascal.