Peste 60.000 lei strânși la spectacolul de Opera Bal Mascat, pentru Asociația Dăruiește Aripi, în sprijinul prematurilor Constanței

COMUNICAT DE PRESĂ

Spectacolul de Opera „BAL MASCAT“ de Giuseppe Verdi, sustinut sambata, 08 decembrie 2018 la Teatrul National de Opera Oleg Danovschi a generat donatii in valoare de 60.257 lei, un record pentru evenimente de strangere de fonduri in cadrul asociatiei dar si in comunitatea constanteana dintr-un eveniment cultural .

S-a dovedit a fi cel mai de folos lucru, o lectie pretioasa de implicare, prietenie si ambitie. Totul porneste cu un gand si se termina cu o fapta buna. Cu indrumare din partea minunatei echipe Dăruiește Aripi, cu sprijinul prietenilor si cu multa bunavointa am reusit intr-un timp scurt sa construim un mesaj: se poate!”, a declarat Lucian Chirilov, reprezentantul grupului Minerva, unul dintre initiatori.

“Evenimentul a fost incununarea perfecta dintre ideea de implicare sociala intr-un proiect al comunitatii si de sustinere a institutiilor culturale din Constanta si nu in ultimul rand intalnirea acelor oameni care apreciaza importanta acestor initiative ”, a declarat Alina Patrahau (Vasea), fondatorul Daruieste Aripi.

 

Proiectul de renovare și modernizare a Secției de terapie intensivă nou-născuți a Spitalului Clinic de Urgență Constanța este derulat de Asociația Dăruiește Aripi în parteneriat cu Asociația Inima Copiilor și Fundația Vodafone România și se află în etapa de dotare, în care s-au lansat comenzi pentru echipamentele principale de ventilare și climatizare, componente esențiale pentru buna funcționare a noii unități.

 

Asociația Dăruiește Aripi s-a născut din dorința de a coagula sub aripa ei energia celor care doresc să contribuie la realizarea unor proiecte caritabile care aduc un plus de valoare în comunitate. Fondată în anul 2013, de către Alina Pătrăhău (Vasea), Dăruiește Aripi este o organizație non-profit care urmărește îmbunătățirea șanselor de vindecare a pacienților din sistemul public de sănătate, inclusiv a ratei de supraviețuire a copiilor cu cancer din România, cultivarea compasiunii și a empatiei de la o vârstă cât mai fragedă, precum și încurajarea oamenilor care vor să se implice în comunitatea din care fac parte.

 

Sloganul „acțiuni reale pentru probleme reale” subliniază felul în care Dăruiește Aripi alege proiectele pe care le dezvoltă: se folosesc acele resurse umane, financiare și de timp în rezolvarea reală a unor probleme identificate corect. Mai multe detalii pe http://www.daruiestearipi.ro/ și https://www.facebook.com/AsociatiaDaruiesteAripi

 

Grupul de Initiativa Minerva este format din Sebastian Mihael Ghita – avocat, Ovidiu Marta – medic și Lucian Chirilov – antreprenor, trei prieteni pe care îi unește dorinta de a ajuta.

Vă mulțumim pentru susținere!

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*