29 martie 2024

Muzică folk și piese de teatru cu actori renumiți, găzduite de Casa de Cultură Mangalia

 

Ziua Culturii Naționale va fi celebrată la Mangalia, miercuri, 16 ianuarie, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură Mangalia cu momente artistice speciale susținute de fanfara ”Muzica Apelor” sub bagheta dirijorului Inga Postolache, corul de copii ”Callatis” condus de prof. Traian Broască și trupa de teatru ”Thaliamar” coordonată de Aura Mircea.

„Folk de Colecție”. La 160 de ani de la Mica Unire pe data de 25 Ianuarie 2019,
Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi Alexandru și Victor Socaciu vor susține un concert extraordinar la Casa de Cultură Mangalia. Prețul biletului este de 50 de lei și poate fi procurat de la casa Casei de Cultură Mangalia începând cu data de 10 Ianuarie.
Pentru iubitorii muzicii folk, puteți face rezervări la numarul de telefon 0730202203. Ultimele noutăți le veți găsi pe pagina evenimentului.Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o seară de excepție alături de cei mai cunoscuți și apreciați folkiști români.
Teatru „EU nu contez”. Ne face o deosebită plăcere să vă dăm întâlnire pe 05 Februarie, ora 18:30, la Casa de Cultură din Mangalia, unde echipa ARTfel vă propune să vă delectați cu spectacolul de teatru „EU nu contez!”.
Piesa este o poveste despre prietenie, iubire, omul de lângă tine. Este o poveste despre cineva care poate salva lumea, o persoană care trăieşte chiar lângă noi şi nu o băgăm în seamă… Este o poveste despre aproapele tău. Este despre mine, despre tine, despre noi toti… Despre nevoi. Și tristeți. Și iubiri. Și supărări. Și griji. Și eroi….
Distribuția se bucură de o echipa de 9 actori valoroși, în frunte cu Marian Râlea, câștigător al premiului pentru cel mai bun actor de teatru, UNITER 2016 și al premiului pentru cel mai bun actor în rol principal la Festivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană – Brașov 2017.
Prețul unui bilet este 50 de lei.
Biletele pentru evenimentele respective se pot lua de la Casa de Cultură. Programul de funcționare este: Luni – 08.00-16:00, Marți, Miercuri, Joi – 08:00-17.00, Vineri – 08:00-13.00.
Nu în ultimul rând, pe 15 ianuarie, Biblioteca Municipală Mangalia, va găzdui de ziua poetului nepereche, Mihai Eminescu, o lansare de carte semnată prof. Alina Florica.