Protocol de susţinere a lui Zanfir Iorguş, semnat de PDL-UNPR-PNŢCD

Ţărăniştii din Mangalia se revoltă : „Neagoe nu este preşedinte la PNŢCD Mangalia!“

Preşedinţii PDL Mangalia, deputat Zanfir Iorguş, UNPR Constanţa – George Lipoveanu şi PNŢCD Mangalia – Gabriel Ciupercă au participat astăzi la o conferinţă de presă, în cadrul căreia au făcut public protocolul de colaborare semnat pe 3 mai a.c., protocol de susţinere a candidaturii la primărie a lui Zanfir Iorguş.

„Zanfir Iorguş este singurul care mai poate scoate Mangalia din marasm. E greu să mai vii acum cu un „independent“, care trebuie să înveţe ce înseamnă administraţie publică. Zanfir Iorguş este unica şansă a Mangaliei de a reveni oraşul de altădată, recunoscut pentru excelenţă, la nivel naţional şi peste hotare“, a declarat George Lipoveanu.

George Lipoveanu, preşedintele UNPR Constanţa, ne-a declarat că acest protocol este parafat şi nu poate fi încălcat, peste noapte, din cauza unor interese personale.

Lipoveanu face referire la declaraţiile lui Tudor Chesoi, care, într-o conferinţă de presă susţinută tot astăzi, a declarat că filiala judeţeană a PNŢCD l-ar susţine pe Cristian Radu la fotoliul de primar. Decizie destul de surprinzătoare din partea lui Chesoi, care a semnat protocolul pe 3 mai, ba, mai mult, anunţase că va participa la întâlnirea PDL-UNPR-PNŢCD. Gabriel Ciupercă ne-a declarat că, în ciuda „judeţului“, Mangalia va merge pe mână lui Zanfir Iorguş: „Am semnat un protocol de colaborare pentru susţinerea lui Zanfir Iorguş la primărie. Indiferent de deciziile Biroului Judeţean al PNŢCD, organizaţia Mangalia îl va susţine pe Zanfir Iorguş. El a fost singurul primar care a dat strălucire Mangaliei, care a făcut oraşul cunoscut în întreaga lume. Repet, organizaţia PNŢCD Mangalia îl susţine pe deputatul Zanfir Iorguş la primărie, având şi listă proprie de consilieri“.

Mai mult, ţărăniştii mangalioţi nu-l recunosc pe Corneliu Neagoe drept preşedinte interimar la filiala Mangalia.

Ginerele lui Neagoe, prietenul de la Gardă al lui Cristian Radu

„Ginerele lui Neagoe este comisar la Garda Financiară şi prieten cu Cristian Radu, fostul său şef. Faptul că acest Neagoe i-a promis lui Radu Cristian voturile ţărăniştilor de la Mangalia nu înseamnă nimic. La nivel judeţean există un protocol pentru toate localităţile judeţului, prin care PDL şi PNŢCD merg, împreună, în alegeri. De aici se vede caracterul meschin al acestui Neagoe, care a decis ca, numai la Mangalia, să fie încălcat flagrant acest protocol. În ceea ce priveşte protocolul de la Mangalia, acesta a fost semnat, legal, pe 3 mai, de către mine, George Lipoveanu şi Gabriel Ciupercă. Între timp, chiar dacă Neagoe ar vrea să dizolve filiala, nu o poate face decât potrivit statutului: mai întâi trebuie o decizie a Biroului Judeţean, apoi rezolvarea contestaţiilor şi, ulterior, o decizie a Biroului Naţional“, afirmă deputatul Zanfir Iorguş.

2 Comments

  1. Felicitari pentru alianta, domnule Iorgus, sa-ti fie cu folos, dar cat ajuta asta? E nevoie de mult mai mult! Noi avem nevoie de tine la primarie, dar pana se va implini (si mai e putin), tu ai nevoie de oameni cu mai multa energie in stafful tau, oameni flexibili si deschisi.
    Priveste la mai tinerii contracandidati, ce start in forta au avut si ce campanii fresh au! Dar si ce oameni hotarati sunt in spatele lor, motivati de victorie, uniti! Ai tai ce fac? E prea liniste, nu te vedem, nu te auzim.. sau canta Margineanu prea tare? Pai.. sa cante si ai tai! Si mai tare, caci au de ce! Sterge praful de pe ei si pune-i la treaba pana atunci! Ai o campanie slaba, incolora, inodora, insipida!!
    Remember 2008!!
    Vreau sa castigi alegerile, dar sa le castigi detasat caci meriti!

  2. sa le castigi detasat caci meriti! …doar eşti tăticul ingineriilor financiare pe seama bugetului local şi pe mulţi i-ai făcut cu … burta mare…Petcu, Olan, Constantinescu, Sebat, Scarlat, Linica, Negrea, Toia…toată crema cea vestită a moralităţii şi intelectualităţii din Mangalia, specialiştii în devalizare ai bugetului local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*