Ponta arata carnetele "galbene" cand actiunile "rosii" nu sunt puse in practica. Devine, brusc, referendumul lui Tusac, legal?

În cadrul videoconferinţei cu prefecţii de astăzi, premierul Victor Ponta a declarat că reprezentanţii Guvernului în teritoriu vor primi imediat „cartonaş roşu”, urmând să fie demişi din funcţie, dacă vor accepta ca deciziile luate să fie influenţate politic de membrii partidelor care s-au aflat sau sunt în prezent la guvernare. Ponta a susţinut că prefectul judeţului Constanţa a primit deja „un cartonaş galben”, dar nu a dat detalii în acest sens. 

Este posibil ca, brusc, dupa aceasta videoconferinta, prefectul Bogdan Hutuca sa renunte la actiunea in contencios, iar mangaliotii sa se prezinte  la urne, punand stampila pe numai putin de patru buletine de vot! Ca doar, nu-i asa, domnu’ Ponta, ce sa caute politicul in Prefectura Constanta, in problemele Mangaliei?

Remintim ca prefectul judetului a declarat, intr-un comunicat de presa, ca referendumul este ilegal, intrucat „prefectura consideră că adoptarea,  de către Consiliul Local Mangalia, a unei hotărâri privind organizarea referendumului local, într-o şedinţă ordinară, cu cel puţin 20 de zile înainte de data stabilită pentru prezentarea populaţiei la referendum sau prezentarea unei documentaţii justificative complete şi legale pentru H.C.L. Mangalia nr.39/27.04.2012 sunt soluţii pentru organizarea în data de 10.06.2012 a referendumului local în municipiul Mangalia”.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*