Angajatii primariei Mangalia, scosi la munca electorala

Disperarea lui Tusac nu mai are limite!

COMUNICAT

 Prăbuşirea lui Mihai Claudiu Tusac în sondajele finalizate la sfârşitul săptămânii trecute, în care nu mai are decât 17.5% din preferinţele alegătorilor, îl determină să ia măsuri disperate.

 Printr-o dispoziţie semnată chiar de către el, Tusac îi obligă pe angajaţii primăriei – plătiţi din bani publici – să meargă, zilnic, din casă în casă, constituiţi în „comisii“ şi să promită locuitorilor lucruri aberante: apă caldă şi rece gratuite, facturi la încălzire diminuate, fără însă să aibă vreun temei legal prin care să poată face acest lucru.

 Cei 20 de angajaţi ai primăriei vor fi scoşi in campanie electorala PSD, deşi sunt plătiţi din banii cetăţenilor oraşului! Mai mult, ei trebuie să „recite“ mesajul primarului, pe care, împreună cu dispoziţia lui Tusac, vi le anexăm în cadrul comunicatului.

 Astfel de acţiuni de manipulare marca Mihai Tusac, făcute din bani publici, sunt zadarnice, pentru că locuitorii Mangaliei s-au convins de mult că, în spatele afacerii „Callatis Therm“ stau interpusii primarului PSD, iar firma furnizoare de apă rece RAJA Constanta este in subordinea conducerii PSD Constanta.

Primarul Tusac nu poate acorda gratuităţi fără o bază legală, fără o hotărâre a Consiliului Local si fara o acoperire financiara in bugetul local.

Sperăm ca angajaţii primăriei, în ceasul al 12-lea, să se comporte responsabil şi dovedească o minimă corectitudine faţă de cetăţenii oraşului, să nu încerce să mintă cetatenii Mangaliei în mod josnic şi să boicoteze aceste acţiuni electorale dictate de disperarea lui Tusac.

Vicepreşedinte PDL, consilier Paul Foleanu

 

9 Comments

 1. Bravo! In sfarsit, o decizie inteleapta! Pentru ca, oricum, freaca menta prin birouri si jignesc cetatenii pe care ii plimba, luni de zile, pina le rezolva actele, era si cazul sa fie pusi la munca! Bravo! Toti tradatorii isi primesc, acum, rasplata! Prietenii stiu de ce!

 2. da de la masa de acasa tusac banii?daca nu e trecuta prin consiliu cu hartia aia ne stergem la cur.si curu nostru nu e atat de mare ca ala pe care l-a facut el la mangalia.huo!astept cireada de vaci sa-mi bata in poarta sa vezi ce pun cainele pe ele.

 3. Munca in aer liber s-ar putea sa-l termine pe bolnaviciosul de Mocanu care va fi nevoit sa se interneze dupa 10 iunie

 4. pai ce batalioane sunt astea?nenea tusac tu pe soacra sefului politiei locale de mangalia,cunoscutul piciu,incerci sa o scoti in aer liber in mediu inconjurator si o pui sa ia contact cu oamenii?huo!te beleste piciu.sau pe madam duca, fina ca matasea broastei si pretioasa ca oul de cocostarc?

 5. Această nouă acțiune a lui Tusac, arată, dacă mai era nevoie, că acest om nu are ce căuta într-o funcție publică. Faptul că PSD Mangalia și Costanța precum și conducerea centrală a PSD îl susțin înseamnă că reforma acestui partid este doar de fațadă. Drept urmare voi uza de dreptul meu constituțional și nu voi acorda votul ( al familiei și cunoscuților pe care îi voi putea convinge) candidaților acestui partid, nici la alegerile locale, pentru funcția de primar și consilieri locali, președinte consilui județean și consilieri județeni, și nici la alegerile parlamentare din toamnă.

  • Domnule karadeniz,
   Vreau să cred că nu aţi fost, nici măcar pentru un minut, naiv să credeţi că în PSD s-ar fi reformat ceva. Acţiunea guvernoiului din ultimele două săptămâni demonstrează pentru oricine este întreg la cap că s-a vrut de fapt luarea frăielor puterii şi nimic spre binele comun. Noi populimea, vom deveni o masă de manevră a celor care vor prinde din „lăturile” scăpate de putere, şi vom executa întocmai cum dictează partidul unic.
   Foarte mulţi au văzut în Băse un dictator, dar fiţi atent la ce va urma … mai stăm de vorbă ❗ Cred că din decembrie vom discuta mai puţin pe bloguri şi mai mult, vom relua practicile dinainte de 89, şi vom şuşoti pe la colturi…asta dacă între timp liberali nu îşi belesc ochii ca să se trezească!
   Primele măsuri ale Pontacului îmi dau fiori !

 6. Sper din tot sufletul ca Mangaliotii sa aiba destula intelepciune si sa aleaga cu destul discernamant. Macar pentru copii si nepotii nostri care au indurat umilinte nejustificate. Nu mai au ce cauta psd-isti la putere din motiv ca au fost si au facut JAF! Din cartierul in care locuiesc am convins pe majoritatea ca ar fi gresit cu ,,rosii” dar trebuie subtil facuta propaganda ca ,,,sunt de mahala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*