Mâine are loc Marșul pentru Viață, organizat de Federația Pro Vita

ONG urile afiliate Federaţiei Pro-Vita din România cheamă la Adunare Publică: MARŞUL PENTRU VIAŢĂ, toţi cetăţenii cu principii morale din Constanţa, Sambătă 23 Martie 2019 de la ora 13.30 la Catedrala Sf. Apostoli Petru şi Pavel, pentru a  manifesta impreună.

Efectul scontat, este cel de sensibilizare a constănţenilor, a societăţii şi a reprezentanţilor ei din orice sector, asupra acestui flagel al vremurilor noastre, avortul, ne-naşterea de prunci, imbătrânirea si îmbolnăvirea fizică, psihică şi spirituală a tuturor membrilor societăţii.

Marşul Pentru Viaţă, este organizat la nivel naţional, evenimentul desfăşurându-se simultan în peste 500 de oraşe din România şi Basarabia, precum şi in majoritatea metropolelor europene şi americane.

Scopul Adunării Publice îl constituie apărarea şi promovarea dreptului la viaţă pentru copilul încă ne-născut, afirmarea valorilor familiei şi a vieţii umane încă din prima secundă.

     Prin acest Comunicat – Manifest şi prin  Marşul Pentru Viaţă, cerem tuturor factorilor de decizie care reprezintă societatea românească: 

Oferirea de alternative la avort prin susținerea și consilierea tuturor femeilor însărcinate, prin încurajarea economică a natalității și/sau prin sprijinirea adopției.

Informarea, prin campanii publice, asupra consecințelor nefaste şi dramatice ale avortului și a altor practici avortive.

Oprirea falselor programe de „Educație Sexuală” sau “Educatie Pentru Sanatate” în special din şcolile copiilor noştrii, care instigă la promiscuitate, relații sexuale la minori, perversiuni sexuale și conduc la creșterea avorturilor și a sarcinilor la adolescente.
Promovarea unei educații bazate pe formarea caracterului în spiritul familiei și încurajarea moralei, în detrimentul adulterului şi al libertinajului.

Recunoașterea reală a rolului primordial al părinților în educația copiilor lor.

Interzicerea promovării culturii pornografice şi a reclamelor publice cu mesaj sexual în mediul public, dar mai ales în instituțiile de educație.

 

Scopul fiind unul profund moral, crestin, social-familial si demografic, chemăm pe oricine simte, crede şi are retorica conştiinţei, să participe la această Manifestaţie.

 

Programul Manifestaţiei :

 

orele  1330      Plecarea Manifestantilor pe traseul: Catedrala Tomisului – Piața Ovidiu (Str. Mircea cel Bătrân)  – Biserica Greacă – Capitol (Str. Mircea Cel Bătrân) – Spitalul Judetean Constanta  – Capitol (B-dul Tomis) – Primărie – Piaţa Ovidiu – Catedrală

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*