29 martie 2024

Spectacol de zile mari, la Pecineaga! Nea Mărin și echipa lui, au descins în mijlocul petrecăreților! (galerie foto)

Astăzi este sărbătorită Ziua Comunei Pecineaga. Evenimentul tradiţional, are loc , chiar la această oră, pe stadionul comunei, începând cu orele 12.00 și până la căderea serii. Primarul comunei, Niculae Stan a deschis sărbătoarea cu o festivitate de premiere. Au primit daruri şi diplome, sportivii din comună care au obţinut rezultate foarte bune la competiţiile la care au participat, copiii care s-au făcut remarcaţi la concursuri şi olimpiade, dansatorii Ansamblului Folcloric Pecineaga şi profesorii care i-au îndrumat pe copii.

Chiar în timpul petrecerii, a descins pe stadion echipa lui Nea Mărin, care, după ce a fost invitată la masă de primarul Niculae Stan, a trecut la treabă. Artiștii îndrăgiți publicului au făcut clătite și vată de zahăr, pe care le-au împărțit localnicilor.

În continuare, are loc un program artistic susţinut de Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu, Morris, trupa Chihlimbar şi alţi solişti şi dansatori.

De la an la an, această sărbătoare atrage tot mai mulţi spectatori, iar pentru aceştia, organizatorii au pregătit şi un impresionant foc de artificii care va lumina, duminică seara, cerul comunei.