Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 18.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră din P.T.F. Vama Veche

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Punctul de Trecere al Frontierei Vama Veche au descoperit, ascunse în bagajele a trei cetăţeni români,  185 articole vestimentare inscripţionate cu numele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 21.06.2019, în jurul orei 07.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.

Astfel, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în bagajele personale a trei cetățeni români, cu vârste cuprinse între 37 și 45 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța, 185 articole de îmbrăcăminte, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoanele în cauză au declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia și nu dețin documente legale pentru acestea.

Produsele, în valoare de aproximativ 18.500 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*