29 martie 2024

Șoferi beți, prinși la volan de polițiștii rutieri în sudul litoralului

La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 61 de ani, din localitatea Techirghiol, în timp ce conducea un buldoexcavator, pe DN 39, între localitățile Eforie Nord și Eforie Sud, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 23.55, polițiști din cadrul Biroul Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Costinești, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 6 din Costinești, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, însă a refuzat să fie supus prelevării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 03.45, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 22 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din Costinești, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.