19 aprilie 2024

Infractiuni rutiere in sudul litoralului!

 

La data de 10 august a.c., în jurul orei 02.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 24 de ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism, pe Șoseaua Constanței din Mangalia, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La data de 10 august a.c., în jurul orei 08.35, poliţişti din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Tineretului din Costinești, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Conducătotul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 11 august a.c., în jurul orei 06.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Lahovari din municipiul Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Conducătotul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale.