Nicusor a cerut, personal, mesul discordiei PDL-PSD

Politistii spun ca mesul care a starnit scandalul PDL-PSD a fost revendicat, in urma cu cateva minute, de la sediul Politiei Mangalia de insusi Nicusor Constantinescu. Acesta ar fi solicitat, personal, mesul pentru a fi repus la locul in care fusese montat de PSD, desi exista o decizie a BEC Mangalia prin care acest lucru este declarat ilegal.

Mai mult, pe surse, am aflat ca politistii au refuzat predarea mesului anti-PDL, drept pentru care s-ar fi ales cu ceva „promisiuni” post-electorale. Si nu de bine. Mesul ramane „in arest” cel putin pana maine, cand Parchetul va lua o decizie in legatura cu legalitatea existentei sale pe blocurile din localitate.

4 Comments

  1. Mai exista legi in orasul acesta? Cit sa mai rabdam faradelegile dezaxatului tusac? Votati Zanfir Iorgus,pentru reinstaurarea linistii si pentru un oras curat!

  2. maganu avea pupilele dilatate.bai boule cand s-o face fi-ta mare si o citi despre tine toate cacaturile pe care le faci nu crezi ca o sa isi schmbe numele? scarba!

  3. Maganu, Piciu si mai ales TUSacul la gunoi. Pacat ca nu am venit mai multi sa ii invatam noi minte pe acesti jegosi care se cred regii orasului. Frate nu mai putem iesi pe strada ca dai de un piciulet, de uu cur de babuin de tusacel sau un manganel. La gunoi!!!!! Mai aveti putin. Si Levent rezista razbunarea este dulce.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*