29 martie 2024

A plouat cu dosare penale pentru șoferi beți la volan!

La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 18.50, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 45 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 39, în localitatea Tuzla, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La o zi distanță, tot în Tuzla, în jurul orei 00.15, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 52 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 39, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 04.10, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 28 de ani, din Mangalia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Soveja din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale.