Sondaj INSOP 26 mai-3 iunie: Iorgus, 12 procente inaintea lui Tusac

 

Institutul de Sondare a Opiniei Publice

INSOP

Institutul de Sondare a Opiniei Publice (INSOP) a efectuat in perioada 26 mai-3 iunie 2012 un sondaj privind intentia de vot a locuitorilor din mediul urban ai judetului Constanta. Sondajul a fost realizat de operatori INSOP prin intrebari adresate in mod direct  pe un esantion de 1643de persoane din mediul urban, avand o marja de eroare de +/-3,7%.

Sondajul a fost realizat la comanda CENTRULUI DE RESURSE MEDIA BUCURESTI.

Intrebare:

 • Daca duminica ar fi alegeri, cu care dintre candidatii pentru functia de primar veti vota?
Municipiul Constanta
Radu Mazare USL 36,27
Christian Gigi Chiru APC 32,68
Claudiu Iorga Palaz UNPR 5,72

 

Municipiul Mangalia
Zamfir Iorgus PDL 34,82
Claudiu Tusac USL 22,43
Cristian Radu INDEP 12,88

 

17 Comments

 1. Luni, dacă nu cumva poate chiar Duminică seara veţi savura cea mai plăcută surpriză.
  Lumea s-a trezit şi va vota 9 ne pasă !
  După frigul îndurat astă iarnă şi după ordinăriile văzute de o ţară întreagă, oamenilor a cam început să le pese de viitorul lor şi nu vor să mai aibă director de instituţie de cultură un semianalfabet dispecer de microbuze.

 2. daca ai vorbit cu trei speriati ca in cazul celor adunati la gradi 1 nu inseamna ca tu independentule cu afise rosii pe geamurile constructiei ilegale pe care o ai in centrul orasului o sa ai vreo sansa macar la consiliu.

 3. Bag sama ca in mangalia bastinasii au fost alungati de moldoveni si atunci votati schimbarea ca mangalia nu mai este a voastra ci a clanurilor flamande si disperate a viniturilor din acest partid imbagsit de pripasiti….

 4. In seara aceasta tusac cu banda lui de interlopi au oprit emisiunea de la Realitatea Dobrogea TV cu Iorgus.Indiferent ce are de spus este dreptul lui sa vorbeasca.Asadar se teme cel mai mult de Iorgus.Oameni buni,urmam noi ceilalti sa ni se puna pumnul in gura!Haideti cu totii la vot si sa-i scoatem pe banditi din orasul nostru.Votati Zanfir Iorgus! Votati cu cel care are sanse reale de a-l bate pe tusac!Daca imprastiem voturile nu rezolvam nimic,decit inca 4 ani de umilinte,frig in case si faradelegi.

 5. pt cetatean scarbit de prosti……
  Oi fi tu scarbit de prosti, dar nici cu din astia visatori ca tine, nu mi-e rusine! Iti spun eu ca pe 11 iunie, fara sa vrei, te trezesti la realitate!

 6. dostoievski esti un mare dobitoc cum poti spune impocritule ca tusac nea tinut in frig dak el a fost suspendat din cauza lu iorgus shi a castigat in fata lu iorgus in istanta de 2 ori aneule…mai documenteazate ca nush ce vreti de la orasu vostru dobitocilor,,,!!!apoi va plangeti de foame,,,ai are de partea lui pe radu mazare victor ponta oamenii care au facut ffff multe shi lumea ai iubeste da voi ce sa stiti!!X-(

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*