25 aprilie 2024

Avarie RAJa pe strada Av. V. Craiu din Constanţa!

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, de pe strada Aviator Vasile Craiu, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile,astăzi – 15 septembrie 2019, în intervalul orar 08.30 – 16.00.
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Aviator Vasile Craiu, Petru Vulcan, Mircea cel Bătrân, Făgetului, Ion Andreescu, Panait Cernea, Chiliei, Soveja, Mamaia, Ion Rațiu, dar și cei alimentați din punctul termic 24.
Totodată, pentru remedierea avariei, s-a impus și blocarea traficului auto pe strada Aviator Vasile Craiu, tronsonul delimitat de străzile Garabet Ibrăileanu și Transilvaniei.
În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.