29 martie 2024

Pentru remedierea unei avarii RAJA, trafic restricționat pe 2 străzi din Constanța!

 

Pentru remedierea unor avarii survenite astăzi – 19  septembrie 2019, pe rețeaua de alimenatre cu apă din municipiul Constanța, echipele de intervenţie ale RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto astfel:

–       blocarea unei benzi de circulație pe Str. Ștefăniță Vodă, în zona Euromaterna, pe sensul de mers către bd. Aurel Vlaicu, în intervalul orar 09.00 – 13.00;

–       blocarea străzii Theodor Aman, tronsonul cuprins de str. Unirii și bd. Mamaia, în intervalul orar 08.30 – 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonele menționate nu sunt afectați de aceste avarii, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze participanților la trafic din zonele respective pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt.