19 aprilie 2024

Mai multe piese de teatru și Stand Up Comedy, pe scena Casei de Cultură Mangalia, în luna noiembrie

În cursul lunii noiembrie, Direcția Cultură și Sport Mangalia va găzdui următoarele evenimente:

 

După succesul și călduroasa primire din data de 15 octombrie de la superba comedie „EU CU CINE MĂ MĂRIT”, Teatrul InDArt revine pe scena Casei de Cultura din Mangalia cu o nouă comedie spumoasă, împreună cu fetele de la Teatrul Lumida.

1. SCAPĂ CINE POATE, un text de Mihaela Săndulescu – 12 Noiembrie, ora 19:00 cu: Alexandra Pașcu, Mihaela Săndulescu, Maria-Mădălina Costin

A te căsători sau a nu te căsători?

Grea întrebare, nu-i așa?

Unii spun că a te căsători e minunat. Alții cred că a te căsători e ca și cum ai merge la război, pentru că, în ambele cazuri ai nevoie de o bună strategie.

Și dacă la mijloc apare și o moștenire, atunci chiar ai nevoie de o strategie perfectă, care să te ajute să te alegi cu moștenirea, dar să-ți păstrezi și libertatea de celibatar.

Dacă sunteți interesați să aflați cum să nu te căsătorești sau cel puțin să nu o faci fiindcă o anumită situație îți impune asta, Teatrul Lumida vă așteaptă să vă întâlniți cu trei personaje savuroase prinse într-o luptă din care „Scapa cine poate!”

 

Durată: 70 minute


PRET BILET: 30 lei

Biletele se pot achiziționa fie online pe Mystage.ro, fie prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data).
Biletele se rezerva pentru 48 ore. Acestea se pot achita si ridica de la Casa de Cultura Mangalia.

 

 

  1. A fost o dată ca niciodată – 12 Noiembrie, ora 16:00

Copilăria este partea cea mai frumoasă şi inocentă a vieţii, lumea din care nu putem fi alungaţi niciodată.

Copilăria…o carte pe care o deschidem ori de câte ori ne este dor. Copilăria este partea cea mai frumoasă şi inocentă a vieţii, lumea din care nu putem fi alungaţi niciodată. Acolo, în copilărie, sunt cele mai frumoase jocuri; poveşti şi personaje nemuritoare; ochii plini de mirare şi de curiozitate; dar şi o lacrimă pentru o păpuşă stricată sau pentru omul de zăpadă topit de razele soarelui.

Dar, ce facem când alergatul este înlocuit cu facebook-ul, şotronul este abandonat în favoarea jocurilor pe calculator iar lectura devine un fel de Cenuşăreasa care aşteaptă zadarnic un prinţ să o salveze?

Auzim tot mai des în ultimii ani părinți și profesori care se plâng că interesul copiilor pentru lectură este din ce în ce mai scăzut și că ei își îndreaptă atenția mai mult spre tehnologie.

Teatrul pentru copii LumiLand își propune să trezească interesul celor mici pentru lectură cu ajutorul serialului A fost odată ca niciodată!, alcătuit din 5 episoade care, deși aduc în scenă povesti și personaje cunoscute: (Aladin și Duhul; Albă ca Zăpada și Regina; Peter Pan și Tinkerbell; Frumoasa și Bestia; Ana și Olaf) vor avea un alt fir epic datorită imaginației și fanteziei. Protagoniștii acestui serial: Lumi, Săltăreața și Aventurel, pătrund în lumea poveștilor și descoperă adevăratele valori având parte de nenumărate aventuri pline de magie.

 

Durată: 50 minute
PRET BILET: 20 lei

Biletele se pot achiziționa fie online pe Mystage.ro
fie prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data).
Biletele se rezerva pentru 48 ore. Acestea se pot achita si ridica de la Casa de Cultura Mangalia.

 

  1. Stand Up Show TEO – 21 Noiembrie, ora 19:00

 

Teo a pornit in turneu cu cel mai nou show de Stand Up Comedy: “Ăsta-i stand up?!”

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România are o experiență remarcabilă pe scenă, începând de la cea de club, si până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară, Teo atinge subiecte de comedie foarte diverse și bine documentate.

In deschiderea spectacolului il avem pe Victor Băra, un sibian simplu, vede o bere, o bea! Face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui.

Zicala lui după care iși ghidează viața este: Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!

  1. JOI, 21 Noiembrie de la 19:00

CASA DE CULTURA – MANGALIA

Stand up comedy SHOW NOU

„Asta-i stand up?!” TEO – Invitat Victor Băra, în deschidere

Informații la 0751268 332

Prețul biletului este 40 RON achiziționate în avans. In ziua spectacolului este 50 lei

Online pe iabilet.ro

  1. Suntem oameni serioși – 27 Noiembrie, ora 19:00

Ce rezultă din întâlnirea celui mai bun autor de comedii americane (Neil Simon) cu cel mai bun dramaturg rus (A. P. Cehov) ?
O comedie excepțională!!!

Și dacă mai adaugi și 4 actori cu poftă nebună de joacă?
Rezultat final: hohote de râs, peste norma prescrisă de medic.

Cel mai mare dramaturg american (Neil Simon), inspirat de cel mai mare dramaturg rus (A.P. Cehov), scrie 5 povești despre metehnele omenești. 15 personaje interpretate de 4 actori care trăiesc comicul la “temperaturi” slave, asezonat în dialoguri newyorkeze.

 

Cu:
Andreea Mateiu
Cristina Casian
Daniel Hara
Ștefan Ruxanda

Regia:
Ștefan Ruxanda

Preț bilet – 30 lei.

Informații și rezervări la 0751.268.332