19 martie 2024

Pentru remedierea unei avarii RAJA, trafic restricţionat pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa!

 

Pentru remedierea unei avarii pe conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, din sensul giratoriu amplasat la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Nicolae Filimon, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să restricţioneze traficul rutier în zonă, de marți – 05 noiembrie 2019, până sâmbătă -16 noiembrie 2019.
Astfel, în această perioadă se va bloca traficul pe ambele benzi de circulație, de pe sensul de mers CET – Centrul Comercial Vivo, va fi blocat accesul în sensul giratoriu spre și dinspre strada Nicolae Filimon și se va devia traficul pe banda 2 de circulație de pe sensul de mers Cet – Vivo.
Având în vedere îngreunarea circulaţiei pe bulevard, reparaţiile se vor efectua în regim de urgenţă.
În vederea executării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată pentru a asigura o circulație corespunzătoare, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliţia Municipală și Poliția Locală.
Consumatorii din zonă nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele RAJA vor efectua intervențiile cu conducta sub presiune.
Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că RAJA Constanța va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulaţiei în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiţii.