20 aprilie 2024

Pensionară din Neptun, către administrația locală: „Am ajuns pleava litoralului, copiii mei și-au vândut casa și au plecat!”

„Domnilor consilieri, Neptunul arată ca după cârtiță. PNL, PSD, din orice partid faceți parte, faceți ceva pentru Mangalia!” Acestea au fost cuvintele pe care o pensionară, locatară a Neptunului, le-a adresat Consiliului Local Mangalia.

Vârstnica a luat cuvântul chiar în deschiderea ședinței ordinare, ce tocmai s-a încheiat. „Am fost 17 ani președintă de bloc, fără niciun ban. Voi luați banii și nu faceți nimic. Ați început să faceți ceva, acum, în preajma alegerilor. Eu am fost zeci de ani bucătăreasă la Neptun, dacă nu găteam pentru miile de oameni la timp, îmi dădeau cu castronul în cap. Azi am ajuns pleava litoralului. Fata mea și-a vândut garsoniera și a plecat din Neptun, care a ajuns cea mai proastă stațiune. Dacă, până la 1 iunie nu puneți pe picioare Grădina de Vară, din pensia mea plătesc microbuzul și vin peste voi la fiecare ședință”, a mai spus pensionara.

Viceprimarul Mangaliei, Dragoș Angelescu, a asigurat-o că la vară „vom avea spectacole la Neptun”.