Alexandru are nevoie de sprjinul nostru!

Se numește Alexandru Dumitru Rotariu, în vârstă de 20 de ani, este din Agigea și a fost diagnosticat cu “parapareză spastică și sindrom cerebelos”, gradul grav.
Coşmarul a început chiar la naştere, când a fost tras cu putere de cap, fapt ce i-a provocat leziuni care s-au acutizat în timp.
Cu lacrimi în ochi, mama tânărului, Liliana, povesteşte: “Abia la vârsta de 2 ani și 8 luni am aflat diagnosticul. Şi apoi a urmat calvarul. Alexandru a suferit trei intervenţii chirurgicale pentru întindere de tendoane la București, prima în 2006 și a doua în 2012, iar a treia operație a vizat reconstrucția genunchiului, fiind efectuată în anul 2018 în Instanbul. Abia după cea de-a treia operaţie, starea lui s-a ameliorat vizibil, putând face, în sfârşit, paşi cu picioarele drepte. Se deplasează, în prezent, cu ajutorul unui cadru, dar pe distanţe scurte”.
Alexandru este un tânăr intelligent, a fost un elev silitor, a urmat Şcoala Gimnazială din Agigea şi Liceul “Carmen Sylva” din Eforie Sud.
Alexandru trebuie să mai facă trei operații una cu DBS și alte două cu celule stem în Turcia, la spitalul Liv Hospital Ulus din Instanbul. Medicii turci care l-au consultat, i-au spus că va fi mult mai bine decât acum, după următoarele trei operaţii pe care trebuie să le facă.
Împreună, îl putem ajuta să se deplaseze şi să se descurce singur.
Persoanele şi agenţii economici care doresc să-i întindă o mână de ajutor, pot dona în următoarele conturi:

RO49BACX0000000481030001 – Cont în euro;

RO76BACX0000000481030000 – Cont în lei.
Ambele conturi sunt deschise pe numele mamei lui Alexandru, Liliana Daniela Rotariu.
Fiecare donaţie contează!
Vă mulţumim!