28 martie 2024

Nicio contestatie a concursului pentru conducerea Sanatoriului Balnear: Bogdan Maganu ramane managerul institutiei!

Comunicat de presa SBRM

La Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia (SBRM) a avut loc, miercuri, 12 august, concursul de ocupare a postului de manager al unității medicale de la malul mării, dupa expirarea mandatului șefului instituției. La concursul organizat de Consiliul de Administrație al sanatoriului, a participat actualul conducător al unității sanitare, Bogdan Maganu (fostul viceprimar al municipiului Mangalia) dar şi fostul director financiar contabil al SBRM, actual șef serviciu administrativ al Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol, Arsene Claudiu Liviu.
La sesiunea de prezentare a proiectului de management, managerul in funcție a susținut proiectul de concurs cu tema “Performanța clinică și financiară a spitalului”. Acesta a prezentat proiectul de modernizare a SBRM, care a obținut deja avizul CNI și se află în avizare la Ministerul Lucrărilor Pubice, Dezvoltării și Administrației.
Conform Comisiei de concurs numită prin Decizia nr. 3289/30.06.2020, Bogdan Maganu este, in continuare, manager al Sanatoriului Balnear din Mangalia.
Din comisia de concurs au făcut parte Cristina Schipor, directorul Direcției de Sănătate Publică din Constanța, dr. Ramona Iliuță, directorul adjunct al DSP, în calitate de președinte al Consiliului de Administrație, Liviu Mocanu, fost președinte al Casei Județene de Sănătate Publică și Alina Dan, manager al Spitalului Municipal Mangalia.
Întrucât rezultatele concursului nu au fost contestate, consiliul de administrație a validat un nou mandat pentru actualul manager al sanatoriului, Bogdan Maganu.