19 aprilie 2024

Nicoleta Cinzeacă, propunerea USR-PLUS pentru Consiliul Local Mangalia

Sunt Nicoleta Cinzeacă, am 39 de ani și sunt mama unui băiat de 5 ani. M-am născut și am crescut în Mangalia, iar de profesie sunt economist, licențiat al Facultății de Turism și Servicii din cadrul Universității Ovidius Constanța. La început de carieră am profesat în domeniul Turismului, iar în ultimii 12 ani m-am specializat în resurse umane, îndeosebi pe recrutare și plasare a forței de muncă.
Datorită echipei cu care am lucrat în acest domeniu, formată din profesioniști, am avut șansa de a conduce o agenție de recrutare în Jakarta, Indonezia. Experiența de expat timp de câțiva ani, m-a motivat să nu renunț la un viitor acasă și, în loc să emigrez definitiv, am decis că e timpul să ajut la schimbarea pe care vreau să o vadă în România. Revenind în țară, din postura de antreprenor, am înțeles că trebuie să lupt pentru integritate și corectitudine.
Candidez pentru funcția de Consilier Local al Mangaliei alături de oameni noi, curajoși și cu viziune. Împreună cu echipa USR PLUS Mangalia, împartășesc aceleași obiective spre dezvoltarea orașului și sunt convinsă că prin implicarea noastră putem reașeza Mangalia pe harta orașelor importante în turismul european, prin creșterea numărului de turiști străini. Atragerea de fonduri europene nerambursabile, investițiile solide în infrastructură, susținerea mediului privat local sunt doar câteva practici prin care trebuie să arătăm lumii că Mangalia este o destinație turistică care merită redescoperită.

Împreună cu colegii USR PLUS care candidează pentru consiliul local Mangalia și pentru consiliul județean Constanța, vom reuși să aducem schimbările pe care ni le dorim cu toții atât la nivel local cât și la nivel județean.