29 martie 2024

„Manipulările celor de la PNL Mangalia ating limitele ridicolului”

Comunicat de presă
După luni întregi în care pun presiune în mod constant pe USR PLUS Mangalia prin sondaje închipuite, minciuni și manipulări aruncate în spațiul public, cu speranța că ne vor intimida și ne vor forța sa le susținem candidatul, iată că PNL Mangalia nu se dezice de aceste practici, iar ridicolul atinge noi cote. Mai nou, aceștia susțin că actualul primar, Radu Cristian, ar avea în sondaje aproape 50% și îndeamnă pe toți cei care voteaza USR PLUS în Mangalia, să renunțe la opțiunea lor și să voteze PNL și Radu Cristian.
Dacă PNL Mangalia consideră că stau atât de bine în sondaje, de ce încearcă zilnic să ne convingă să renunțăm la candidatura USR PLUS, de ce publică aproape zilnic articole inventate, de ce folosesc zilnic conturile false pentru a împrăștia minciuni ridicole conform cărora USR PLUS ar fi în cârdășie cu PSD?!
Răspunsul este simplu: Radu Cristian împreună cu echipa PNL Mangalia sunt disperați și încearcă zilnic să manipuleze cetățenii cu speranța (absurdă) că electoratul USR PLUS s-ar orienta către Radu Cristian. În realitate, prin aceste ieșiri, ne arată tuturor cât de important este să oprim acest mod de a face politică, cât de important este ca actuala administrație publică din Mangalia să fie înlocuită de o chipă de oameni cinstiți și integri. Oameni pe care echipa USR PLUS Mangalia îi are.
Pe 27 septembrie vom avea cu toții ocazia să dăm răspunsul acestor manipulări și minciuni cu care Radu Cristian și PNL Mangalia speră să mai fure încă 4 ani locuitorilor Mangaliei. Pe 27 septembrie vom putea vota, pentru prima dată în Mangalia, oameni integri și noi în politică.
Pe 27 septembrie votați USR PLUS!
cod mandatar financiar 21200251