29 martie 2024

Primarul comunei Tuzla: „Am asigurat logistica necesară pentru ca actul didactic să se desfășoare în bune condiții, adaptate la situația actuală”

Edilul comunei Tuzla, Taner Resit, da asigurari intregii comunitati, pe care o conduce, ca inceputul anului scolar, desi unul atipic, va fi in deplina siguranta, atat in ceea ce ii priveste pe copii, cat si cadrele didactice. Intr-o postare publica, primarul spune ca:  „Dragi copii, părinți și cadre didactice,
Cred cu tărie, că o comunitate fără educație și cultură este ca o casă fără fundație. De aceea, am decis să pun, și voi pune mereu pe primul loc investițiile în educație, în infrastructura școlară și sper că, până acum, nu v-am dezamăgit.
Și pentru acest început de an școlar, am asigurat logistica necesară pentru ca actul didactic să se desfășoare în bune condiții, conform recomandărilor, adaptate la situația actuală. Atât interiorul cât și exteriorul spațiilor școlare au fost curățate, igienizate și dezinfectate, fiind pregătite pentru ca activitatea școlară să se poată desfășura normal, și mai ales în siguranță, conform normelor, atât pentru elevi cât și pentru cadrele didactice, dar nu în ultimul rând, și pentru cei de acasă. Acest început de an școlar este unul foarte dificil, din cauza pandemiei de coronavirus.

Vă doresc putere și răbdare și sunt convins că doar împreună, cu înțelegere și responsabilitate, vom trece cu bine și peste această perioadă dificilă.

Dumnezeu să ne ajute!”

 

cod de identificare mandatar financiar: 21200019