“ÎMPREUNĂ PENTRU MANGALIA” – Zanfir Iorguș merge pe mână lui Mohammad Murad, pentru a trimite acasă, la București și Constanța, actuala administrație!

“ÎMPREUNĂ PENTRU MANGALIA”, așa se numește textul pe care Zanfir Iorguș l-a dedicat tuturor celor care erau deciși să îl voteze la scrutinul ce va avea loc peste o săptămână. Primar al Mangaliei timp de trei mandate și deputat în parlamentul României, Zanfir Iorguș a ales să reintre în tumultul politicii locale pentru Primăria Mangalia, dar, pe ultima sută de metri, punând în balanță procentele pe care le avea, în sondaje, cu acelea ale independentului Mohammad Murad, a ales să facă o coaliție menită să îndepărteze, fără drept de apel, administrația Cristian Radu.

 

“Am spus încă de la început că intru în această cursă pentru a convinge toate forțele politice de opoziție din Mangalia că numai împreună putem să stopăm degradarea vieții sociale și economice din orașul nostru.

Numai uniți vom putea reuși ca tinerii noștri să nu mai plece pentru că nu mai au un viitor aici iar părinții noștri să nu primească atenția și respectul cuvenit din partea administrații locale!

Acest lucru trebuie să înceteze iar actuala administrație trebuie să plece acasă, în Constanța sau în București, de unde i-a adus actualul primar!

Interesul Mangaliei trebuie să primeze iar orgoliile politice sau personale trebuie lăsate la o parte. Împreună suntem mai puternici și tot împreună putem reclădi orașul nostru care este blocat în timp dar și înglodat în datorii.

Vremurile politice sunt altele astăzi! Fiind un singur tur de scrutin, votul cetățeanului este minimalizat când sunt mai mulți candidați.

Am spus-o și o repet: nu vom câștiga decât dacă vom fi mulți și uniți. Am reușit să aduc alături de mine mai multe partide politice și în continuare cred că este nevoie de toate forțele de opoziție și de bună credință care pot aduce un plus la această construcție. Politica națională a partidelor blochează posibile colaborări benefice la nivel local.

Mohammad Murad are două calități importante: este independent și poate să rezolve aceste divergențe politice, indiferent de orientare și a doua este liderul sectorului turistic din România, cu o experiență dovedită în pilonul principal de dezvoltare al orașului nostru- turismul.

Experiența mea în administrație întărită de o echipă de profesioniști cu oameni din Mangalia, alături de forța în turism pe care o are Mohammad Murad pot face din orașul nostru unul în care putem trăi și munci cu onoare.

Mi-am asumat toate deciziile, luate cu responsabilitate și bună credință. De fiecare dată, am fost conștient de acestea și întotdeauna le-am luat numai cu gândul de a putea face bine tuturor celor care au nevoie și încredere în mine.

Tocmai de aceea, cer sprijinul celor care au încredere în mine să îl votăm pe Mohammad Murad la funcția de primar și echipa mea de consilieri PSD + ALDE + PNȚCD la Consiliul Local. Asta, pentru binele orașului nostru.

Această colaborare politică este o garanție că tinerii noștri rămân acasă alături de familie și să își construiască un viitor stabil aici. De asemenea, părinții noștri trebuie să aibă parte de atenție și respect!

În noi toți poate renaște mândria de a trăi în orașul nostru- Mangalia!” a declarat Zanfir Iorguș