23 aprilie 2024

Edilul din Tuzla, Taner Reșit, pune capăt zvonurilor lansate de contracandidații săi: „Nu am avut și nici nu am vreun dosar penal!”

Pentru a stopa zvonurile lansate de contracandidații săi la alegerile locale din Tuzla, primarul comunei, Taner Reșit, a postat, public, certificatul său de cazier judiciar. Totodată, edilul a îndemnat, din nou, la calm și a îndemnat cetățenii să nu creadă intoxicările lansate pe rețelele de socializare:
„Bună ziua, dragi prieteni!
Echipa mea pentru primăria comunei Tuzla nu înseamnă funcționarii și consilierii din primărie. Echipa care dezvoltă comuna înseamnă fiecare dintre voi!
Pe 27 septembrie vă aștept din nou alături de mine deoarece atât eu cât și echipa pe care o propunem pentru Consiliul Local, avem nevoie de sprijinul fiecăruia dintre voi.
Doar împreună putem continua dezvoltarea comunei Tuzla și putem duce la bun sfârșit proiectele pe care le-am început, dar și pe cele pe care ni le-am propus în viitorul mandat. Avem proiecte fiabile și realizabile în etapa a II-a de dezvoltare a comunei noastre.
Datorită intoxicărilor lansate pe grupurile de socializare cu conturilor false ale unor contracandidați, privind situația mea juridică, mă văd nevoit să vă prezint cazierul meu judiciar la zi și menționez că nu am avut și nu am dosare penale conform cazierului judiciar anexat.
Fac apel pe această cale să nu dați curs zvonurilor nefondate, informațiilor false și atacurilor la persoană lansate din partea unora dintre contracandidații mei!
Vă mulțumesc!”