19 aprilie 2024

Felix Stroe: „Ca președintele CJC voi continua proiectele bune începute la RAJA, cu investiții de peste 740 milioane de euro în județ”

Reprezentanţii PSD Constanţa au susţinut o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi primarul Constanţei Decebal Făgădau, Felix Stroe candidatul PSD la Consiliul Judeţean Constanţa şi invitat special, consultantul politic Cozmin Guşă.
„Sunt prezent la Constanţa, scopul meu fiind să ajut candidaţii PSD la Primăria Constanţa, Decebal Făgădău, şi candidatul PSD la Consiliul Judeţean Constanţa Felix Stroe. Aceste două candidaturi sunt cu mult mai bune decât cele oferite de contracandidaţii de la PNL. I-am urmărit candidatura lui Chiţac în 2016 şi atunci am văzut limitele lui Chiţac. Întelege foarte puţin din administraţie. Pot să vă asigur că Vergil Chiţac nu face faţă. Faptul ca Rareş Bogdan a venit de trei ori la Constanţa, Raluca a venit şi ea, iar Orban a luat şi ambasadorul Americii după el, demonstrează că aici, la Constanţa, este o miză mare”, a spus Cozmin Guşă.
La rândul lui, Decebal Făgădău a transmis un mesaj constănţenilor să iasă la vot deoarece vor fi asigurate dezinfectant şi manuşi pentru ca totul să se desfăşoare în siguranţă.
„În calitate de primar în exercitiu, îndemn constănțenii să vină la vot. Guvernul arată o impotenţă maximă, iar noi asigurăm tot, pentru ca cetățenii să fie în siguranță. Din punctul meu de vedere, constănțenii au deja opiniile formate, iar opțiunea este legată de candidatura mea. Va fi alegere pro sau anti Făgădău, ceilalți candidați au scorul sub partide. Vreau să felicit cele trei doamne intrate în cursă și totodată vreau să le bat obrazul candidaților care au insultat orașul. Le transmit acelor candidați că hrănesc un câine cu ură și acel câine se va înfrupta din ei”, a declarat Decebal făgădău
Ulterior, Felix Stroe a dat asigurări că, dacă va câştiga preşedinţia CJC va rămâne pe funcţie patru ani şi nu va pleca nici parlamentar, nici ministru, aşa cum se vehiculează.
În altă ordine de idei, Felix Stroe a spus că se mândreşte să vorbească de RAJA deoarece RAJA înseamnă performanţă. Performanţa care se va regăsi şi în Sănătate şi Educaţie, atunci când va ajunge preşedinte CJC.
„Am semnat patru contracte pentru Constanța, dar nu am folosit instituția pentru a îmi face campanie. Nu mi-am trimis emisari la niciun primar din judeţul Constanța, pentru că am avut o relație foarte bună cu primarii din judet. N-am șantajat pe nimeni și îmi doresc să fiu președintele CJC pentru a continua proiectele bune începute la RAJA, cu investiții de peste 740 milioane de euro în județ. Ele se pot vedea, funcționează, iar lumea nu știe că banul european are un cost prin cofinanțare. Să nu ne facem că nu știm aceasta treabă, pentru că sistemul public de apă nu mai era. Nu se vede pentru că este sub pământ, și dacă nu există operatorul RAJA nu am mai fi putut să vă dăm apă” a spus candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanța, Felix Stroe.
preluare: cugetliber.ro
(Cod mandatar financiar 21200019)