25 aprilie 2024

Echipa USR PLUS Mangalia pentru Consiliul Local

 

În ultimele săptămâni v-am prezentat, pe rând, fiecare persoană de pe lista de consilieri a USR PLUS Mangalia. Așa cum am spus încă de la început, formarea echipei noastre de consilieri nu s-a bazat pe cantitate, ci pe calitatea umană a fiecăruia.

Duminica aceasta, pentru prima dată, avem ocazia să votăm oameni noi în funcții publice. Oameni normali, nemulțumiți de modul în care este administrat orașul nostru, care au hotărât să nu mai stea deoparte. Ne-am implicat, am dus o campanie așa cum ne-am dorit întotdeauna să vedem și la celelalte partide: fără circ, fără denigrări și fără manipulările specifice întregii clase politice vechi. Am ales să facem campanie cu bun simț și cu respect pentru cetățeni, promovând proprii candidați și proiectele USR PLUS pentru Mangalia și discutând zi de zi cu oamenii din fiecare cartier al Mangaliei.

Schimbarea depinde de votul fiecăruia. Dacă v-ați săturat și voi de circ, de aroganță, de minciuni și de manipulări, duminica aceasta aveți ocazia de a schimba oamenii care, de 30 de ani, conduc Mangalia prin astfel de metode. Nu-i mai lăsați să mai facă asta încă 4 ani. Duminica aceasta votați altceva.

Aveți curajul de a vota schimbarea! Duminica aceasta, votați USR PLUS pe toate cele 4 buletine de vot!

 

 

cod mandatar financiar 21200251