29 martie 2024

Lista consilierilor locali din Mangalia, în continuă schimbare

Ordinea locurilor din Consiliul Local, publicată de BEC Mangalia în urmă cu două zile, urmează să fie modificată. Astfel că, la ședința de consiliu în care aleșii locali urmează să fie învestiți, vom vedea, cu siguranță, multe fețe noi, în locul numelor de pe lista oficială.
O schimbare a avut loc chiar aseară, când Adrian Zamosteanu (PER) a anunțat că își dă demisia din partidul condus de Ozzy Menabit: „În primul rand as vrea sa le mulțumesc tuturor susținătorilor care ne-au votat la aceste alegeri locale. As vrea sa mulțumesc echipei minunate pe care am cunoscut-o in echipa PER. Consider ca a fost o campanie frumoasa si constructiva din care am avut multe de invatat. Pe aceasta cale as vrea sa îmi anunt public demisia din partid și la funcția de consilier local din motive personale.
Sa aveți o seara minunata!”, a scris, pe contul său de Facebook, Adrian Zamosteanu.
În locul său urmează să fie validată Larisa Canea.
Nici la PNL nu este de așteptat ca lista oficială să coincidă cu realitatea din teren, mulți dintre greii partidului fiind amplasați, strategic, mai la coada tabelului, în timp ce, din experiențele anilor trecuți, si PSD-ul ar putea pune în Consiliu, în locul lui Zanfir Iorguș, pe Paul Foleanu.