28 martie 2024

Avem un program clar – www.usrplus.ro – și oameni pregatiți să îl pună în aplicare! Sorin Andrei, candidat Senatul României

Are 50 de ani, este economist și candidează, din partea USR PLUS pentru un loc în Senat. Are o carieră de 25 de ani în activitatea bancară în România și Republica Moldova. A parcurs toate treptele profesiei, de la ofițer de credite și șef serviciu pană la președinte executiv de bancă și membru în consiliul de administrație al băncii. În toată aceasta perioadă a gestionat eficient și fără riscuri depozite de miliarde, a restructurat și eficientizat filiale bancare și bănci în ansamblul lor.
Consideră că poate să genereze proiecte de succes, pentru că, de-a lungul carierei sale, a lucrat cu mii de clienți și a atras fonduri de peste 2 miliarde de euro. Exteriența acumulată până acum poate fi folosiă într-o politică îndreptată spre cetățean. Și-a propus ca, în calitate de senator, să urmărească o candidatură într-una din comisiile de dezvoltate a mediului de afaceri sau în comisiile de buget-finanțe. Inițiativele sale vor viza fluxuri de îmbunătățit în materie de acces la finanțare, iar în zona de politică fiscal-bugetară deține un bagaj de elemente care îi permite o evaluare adecvată a modului de construire a bugetelor publice și a modului de ulitizare a acestora. Intenția sa este să contribuie cu experiența și cunoștințele pe care le are pentru a optimiza bugetul, pentru a crea variante alternative și pentru repunerea pe traiectă a deficitului bugetar.
În zona cheltuielior bugetare, Sorin Andrei susține implementarea unor politici de digitalizare cât mai rapidă care ar trebuie să ducă la o îmbunătățire vizibilă a modului în care se face școală în ziua de astăzi. De asemenea militează pentru optimizarea cheltuielilor publice pentru serviciile cu impact social.
Pe 6 Decembrie votează USR PLUS❗️