Trafic îngreunat pe bd. I. C. Brătianu din mun. Constanța!

Pentru executarea lucrărilor deremediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 630mm, de la intersecția str. Ion Heliade Rădulescu cu bd. I. C. Brătianu, dinmunicipiul Constanța, echipele RAJA S.A. au fost nevoite să restricționezetraficul auto pe prima bandă de circulație de pe bd. I. C. Brătianu, tronsonuldelimitat de străzile Alexandru Odobescu și  Ion Heliade Rădulescu, cu sensul de mers dinsprestr. Pasajului către Cora Brătianu, astăzi – 25 ianuarie 2021, în intervalulorar 09.30 – 15.00.

În vederea desfășurării lucrărilor dereparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentrufluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați deaceastă avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectuezereparația cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze participanților latrafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vorface tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.