Nopti de „corazon“ si „real latin dance“ la cea de a opta editie a „Vama Veche Salsa Week-end&Bachata“

„Club D’Or“ din Vama Veche a găzduit astăzi deschiderea celei de a VIII-a ediţii a Festivalului „Vama Veche Salsa Week-end&Bachata“, organizată de Wilmark Dance Academy alături de Asociaţia Română de Dans. Evenimentul are loc în perioada 6-12 august şi este dedicat iubitorilor de muzică şi dansuri latino-americane. „Timp de o săptămână participanţii vor trăi “one real latin week-end“, prin lecţii de dans şi show-uri susţinute de dansatori internaţionali, cei mai buni DJ latino din România şi petreceri tematice, al căror MC voi fi eu şi actorul Justinian Radu“, a spus, în cadrul conferinţei de presă premergătoare festivalului Wilmark. Acesta a mai declarat că, pe tot parcursul evenimentului se vor derula patreceri la piscină, party-uri tematice şi cu spumă: miercuri – „noche de corazon“, joi – „rockstar“, vineri – “white“, sâmbătă – “neon colours“, iar zilnic, de la orele 16.00 se vor derula cursuri de salsa.

Tot în cadrul manifestării „Vama Veche Salsa Week-end&Bachata“ va avea loc şi cea de a IV-a ediţie a concursului de salsa pe echipe, prilej cu care Wilmark va oferi un trofeu pentru cea mai bună trupă de salsa din România.

Printre artiştii invitaţi se numără Ionuţ şi Andreea (campionii naţionali la salsa), Valentin şi Ana (campionii naţionali la bachata) şi reprezentanţi internaţionali precum Pasty (Curacao) şi Josta (Olanda), Jose Rodriguez (Republica Dominicană), Marvin Ramos (Columbia), Los Pambos (Bulgaria), Manuel Mascarell (Spania), James Thomas (Olanda), Salsilla Dance Company (Olanda).

„A fost o surpriză plăcută pentru mine momentul în care Wilmark m-a chemat să îi fiu alături în organizarea acestui festival“, ne-a declarat prof. Ciprian Broască, preşedintele Clubului Sportiv Noua Generaţie. „Vama Veche Salsa Week-end&Bachata este un alt stil de viaţă, o explozie de lumină. “Crazy Salsa Fest“, organizat de mine la finele lui aprilie a deschis sezonul estival al petrecerilor latino, în timp ce „Vama Veche Salsa Week-end&Bachata“ îl închide. Sper ca, la anul, între cele două evenimente să organizăm o caravană latino prin staţiunile de pe litoral“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*